Apartmá Avion - Hotel VIOLA Luhačovice | ubytování luhačovice

APARTMÁ AVION

Máme pro Vás ​luxusně vybavený, klimatizovaný rodinný apartmán až pro 4 osoby o velikosti (45m²), sestávající z kuchyně, obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, ložnice, předsíně a koupelny.

Kuchyň je plně vybavena myčkou, lednicí, varným setem, sklokeramickou deskou, mikrovlnou troubou a kuchyňským nádobím.

Apartmá je vybaveno velkou SMART LED TV a WIFI připojením zdarma. Součástí apartmánu je velká jižní terasa (27m²) s výhledem na Luhačovice.

Apartmá je určeno pro rodinu s dětmi a v případě obsazení 4 dospělými osobami je příplatek za 3. a 4. osobu 1300 Kč/osoba/noc. Děti do 15 let na na přistýlce za příplatek 900 Kč/noc.

Apartmá Avion je součástí Hotelu VILA VIOLA**** a nachází se ve vedlejší budově. Veškeré služby jako jsou recepce, restaurace, snídaně a wellness probíhají v budově hotelu. Snídaně je podávána formou švédského stolu a je zahrnuta v ceně ubytování.  


Stravování

Hotel VILA VIOLA**** nabízí svými hostům ubytování v kategorii hotelu garni. V ceně pobytu jsou vitální snídaně s teplým bufetem podávané formou švédského stolu. Vzhledem k malé kapacitě hotelu není možné nabízet kompletní stravovací služby na úrovni, kterou bychom si představovali. Proto Vám rádi doporučíme některou z restaurací v okolí vily s kvalitní kuchyní a jistotou gurmánského zážitku. Po návratu můžete ještě posedět s přáteli u sklenice dobrého vína v našem baru. V případě zájmu můžeme skupinám připravit večeři či grilování na terase dle požadavku a dohody. Hostům jsou rovněž k dispozici i dvě studia a apartmán vybavené kuchyňskou linkou a nádobím.

Wellness&Spa

Nabízíme možnost odpočinku a relaxace v našem novém wellness klubu. Naleznete zde finskou saunu, hydro-masážní vanu, relaxační místnost. Pro zájemce nabízíme širokou nabídku masáží a aromaterapií.